Руският президент Владимир Путин е обсъдил с американския си колега Доналд Тръмп

...
Руският президент Владимир Путин е обсъдил с американския си колега Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Путин готов за лична среща с Тръмп, може би във Виена?

Руският президент Владимир Путин е разискал с американския си сътрудник Доналд Тръмп благоприятни условия за среща във Виена. Това заяви прессекретарят на съветския водач, Дмитрий Песков, предаде РИА «Новости».

Все още не се водят съответни диалози за бъдещата среща, прецизира той.

„ По-скоро се преглеждат евентуални градове, подобаващи за среща сред двамата водачи. В този смисъл, и Виена може да е един от тях “, споделя.

Междувременно самият Путин също загатна, че чака персонална двустранна среща с Тръмп. Москва е подготвена за нормализиране на връзките с Вашингтон, съобщи той в изявление за програмата „ Новини в събота “ и напомни, че едно от предизборните обещания на Тръмп бе точно за нормализирането на руско-американските връзки.

Срещите с Тръмп на интернационалните конгреси обаче не разрешават да се отдели задоволително внимание на двустранните връзки, изяснява още Путин.

„ Бих желал да кажа, че сме подготвени за развиване и задълбочаване, за нормализиране на връзките със Съединени американски щати. Инструментите могат да бъдат разнообразни, в това число и персонални срещи, отбелязва съветският президент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР